Belépés
Fõoldal
Hírek
Keresés
Oldalak
Névjegyek
Jövőkép

Módszerünk

Sikertörténetek

Munkalehetőség

Elérhetőségek

Bemutatkozás


Módszerünk sikerét bizonyítja, hogy mára az Esély Magyarország KFT az egyik legjelentősebb független reintegrációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozássá vált Hollandiában, Izraelben, Dániában, Szlovákiában. A reintegrációs szolgáltatásokon kívül a hiányzáskezelés és a munkaerő-kihelyezés terén kínált személyre szabott megoldásainkkal segítjük a munkáltatókat.
Uniós pályázati lehetőségek

::Az Európai Unió elfogadta Magyarország fejlesztésre vonatkozó terveit, melyben a Társadalmi Megújulás Operatív Program kiemelt helyet kapott. Minden európai országban a fejlődés egyik legjelentősebb mutatója, a társadalmának fejlettsége, az, hogy az ország polgárai milyen értékrend szerint élik napjaikat, s melyek azok a preferenciák, amiket az átlagos ember figyelembe vesz. A fejlett, gazdaságilag aktív társadalom nem létezhet a különböző, komplex programok nélkül, melyek a hátrányos, lemaradott térségekben élő, alacsony iskolai végzettséggel rendelkező egyének felzárkóztatását, a munkaerő- piaci szereplők fejlődését tűzik ki célul.

A Társadalmi Megújulás Operatív Program számos olyan lehetőséget hordoz, mely nem csupán a munkanélkülieket segíti, de kiemelt figyelmet fordít a szak- és felnőttképzés rendszerének hatékonyabbá tételére, odafigyel a vállalaton belüli képzési lehetőségekre, illetve számos egyéb más területre is, mint például a magyar munkaügyi rendszer.

Hír keresés
Minden oldalon
Tartalmaz
Kezdõdik
Pontos egyezés
developed by Centrumnet Systems